Jdi na obsah Jdi na menu
 

zpět

HVV3 – Prepare for Negotiations

Situace:

Po útoku na dělostřeleckou baterii je ANH nyní posílena o žoldáky ze Vsetínské společnosti MoD a.s. Protože Karlovští Separatisté jsou momentálně na bodu mrazu, nemají dostatek sil a prostředků na žádnou velkou akci a nemají nic, s čím by mohli vyjednávat, rozhodli se, že začnou partyzánskou válku a chtějí útočit na infrastrukturu Armády Nového Hrozenkova. Jelikož mají také informace, se kterými by mohli začít vývoj na zbrani pro odpařování vody, ale nemají na to dost vzdělané lidi, rozhodli se platit za tento vývoj Rožnovským Guerillám, které jsou momentálné na mizině z předešlého vybombardování jejich hlavního města. Silná Armáda nyní rozmístila najmuté žoldáky na pozice všech bodů infrastruktury. Sama provádí obchod s obchodníky z ciziny a udržuje chod svého státu. O hrozícím nebezpečí vyvíjené zbraně vědí, ale zatím nemají dostatek informací, aby mohli toto nebezpečí zlikvidovat. Jak to všechno dopadne, ukáže čas a výkon každé frakce.

 

Průběh konflitku:

Merecenaries of Doom a.s. drží 5 uzlů infrastruktury. Karlovští Separatisté se snažili zaútočit a obsadit alespoň dva uzly, ale marně. Po celou dobu konfliktu nebyli dostatečně aktivní, nebo jim jejich aktivitu pokazil nezkušený zapůjčený člověk od Rožnovských Guerill. Bohužel pro KS při jejich snaze nějaký ten uzel dobýt, snad pro takticky výhodnou polohu uzlů, nebo dřevorubeckou aktivitu civilistů, které KS nechtěli vyděsit, či nějak postřelit, vždy žoldáci odvedli neskutečně výbornou práci a při boji ještě k tomu zajali pár Separatistů. Mezitím KS všechny svoje bídné peníze investovali Guerillám do vývoje zbraně a na samotné Separatisty už nezbylo nic. Zvolili tedy nouzový plán. Vydali se s tím, že chtějí vyjednávat a získat zpět své zajatce. Skutečnost byla ale jiná. Pod kostýmem vyjednavačů vytáhli své nože a podřezávali žoldáky na obchodních uzlech jednoho za druhým. Obsadili tedy tři uzly a zamezili obchodování Armády. Armáda ihned přistoupila na jednání a aby KS dali alespoň na konci konfliktu pokoj, nabídli jim odměnu 600 HT a jednoho zajatce. Zbytek zajatců totiž prodal do otroctví šéf žoldácké firmy MoD. Co by ten parchant pro peníze neudělal. Armáda ihned zakročila dokud věděla, že KS nechají jejich uzly na pokoji a s dýchacími přístroji šla úspěšně narušit Guerillám vývoj na bombě. Mezitím Karlovští Separatisté věděli, že další dobytí uzlů proti silné MoD je nereálné a tak za peníze, které získali zaplatili dostatečně Guerilláckému vědci a jeho kumpánovi z ochranky, aby pokračovali na vývoji bomby. Za zbytek peněz nakoupili společně s Guerillami zbraňe, protože sami už žádné pro další aktivitu ve válce neměli.

 

Závěr:

Bohužel Karlovským Separatistům se tentokrát v partyzánské válce nezadařilo, snad pro nedostatečně aktivní napadání obchodních uzlů. Alespoň ze své trochy peněz investovali do vývoje zbraně Guerillám, aby měli na přístí jednání se senátorem Dygalem nějaký argument s kterým by mohli vyjednat peníze i když ne dostatečně silný, tak jak by chtěli. MoD a.s. naproti tomu odvedla výbornou práci a vždy při některém s bojů vyvázli téměř beze strát a útoky KS bezproblému odrazili. Rožnovským Guerillám se v radioaktivní zóně také dařilo výborně a kromě dvou narušení bezproblému mohli pracovat na vývoji Separatistické zbraně Water Gate. Nestihli ji sice vyvinout do konce, ale sami při tom vydělali celkem slučný balík a neměli problém s nákupem vývojového materiálu. To díky tomu, že KS jim dali vše co měli a sami při tom ohlodávali kořínky ze země. ANH nebyla dostatečně aktivní v napadání a diverzi proti RG v radioaktivní zóně, jejich velitel totiž myslel více na prachy, vyplácení žoldů MoD a na obchody pro stát. Na samotné vedení armády docela kašlal, což byla pro něj velká chyba. Alespoň se z toho poučil pro příště.

 

Vyhodnocení:vyhodnoceni.jpg



Vyhodnocení nejlepších vojáků, kteří získali díky jejich práci peníze na dostatečnou zásobu životů:

vyhodnoceni-hracu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogalerie:

Pozn: Protože válečný novinář, měl před den před partyzánskými konflikty strach ze smrti, vyřešil to opíjením v místní hospodě. Díky tomu však druhý den nadýchal alkohol a nemohl se dostavit. Fotek je tedy boužel jenom pár a to přímo od vojáků.