Jdi na obsah Jdi na menu
 

zpět

HVV1 - Save the scientist

 

Situace:

Nynější vedoucí vědec NH projektu Future Weapon Dr. F., který má na starosti vývoj tajné zbraně, testoval zbraň v horách Nového Hrozenkova, v testovací zóně FW. Elitní jednotky KS v téže době prováděly průzkum oblasti na nepřátelském území, nedaleko testovací zóny.

 

 

Průběh konflitku:

Špionážní technici KS z odposlechu zjistili informace o aktivitě Dr.F. Zjistili také kudy a v který čas, bude procházet pomocník a osobní ochránce Dr.F.

KS jej tedy na daném místě zajali, dovedli do svého tábora a tam z něj dostali pomocí mučení informace o souřadnicích, na kterých Dr.F. testuje zbraň. Rychle zareagovali a k vědci se okamžitě přesunuli. Zajatý vědec jim pod nátlakem mučení prozradil základní princip zbraně a průběh jejího vývoje. Bohužel to byla jeho poslední slova, která mu k životu nepomohla a KS jej popravili, stejně jako jeho pomocníka. Z informací, které získal velitel KS od těchto dvou lidí, došel k závěru, že centrum FW musí být ja jediném místě. Zformoval tedy svoji jednotku a vydali se na napadnout kótu V, na které mělo centrum FW ležet.

Mezitím ale ze satelitních a pozorovacích snímků ANH zjistila nepřátelskou činnost na svém území a tak co nejdříve vysadila v okolí centra FW speciální jednotku. Bohužel pro časové zdržení výsadku již nestihli Dr.F. zachránit. Pod velením svobodníka Matyho, tedy připravila jednotka na KS léčku. Vojáci KS do léčky vpadli a všichni zde zahynuli do posledního muže.

 

Závěr:

Přez ty nejvyšší ztráty na KS mužích, dobytí zbraně nazpět a záchrany FW centra, je NH nyní ochromen smrtí nezbytně potřebného vědce a bohužel i vyplavení informací o zbrani do rukou velení KS.

 

Vyhodnocení:

I když těsně, ale přeci tento konflikt vyšel lépe frakci KS. 

vyhodnoceni-akce-save-the-scientist.jpg

Fotogalerie: